Ta strona używa technologii "cookie" (ciasteczek). OK ! Polityka Prywatności & Cookie

DOMOWY SYSTEM ZARABIANIA – opinie

Domowy System Zarabiania – działa ? nie działa ?

–> Opinia o „Formule Domowego Dochodu” znajduje się tutaj < --


We wcześniejszym wpisie dotyczącym domowego systemu zarabiania (czytaj Tutaj) pisałem z pewną dozą nieśmiałości że zaprezentowany system jest naprawdę zawodowo reklamowany ale przede wszystkim kilka sprzecznych faktów z jego oferty sprzedaży budzi ogromne wątpliwości.
Zapytałem osoby które kupiły ten system o opinie jego skuteczności, oczywiście takie opinie które w żaden sposób nie naruszałyby regulaminu ów systemu.
Wypowiedzi ( komentarzy ) jest naprawdę ogromnie dużo i wnioski nasuwają się oczywiście same.
Na podstawie komentarzy z wcześniejszego artykułu mogę śmiało wywnioskować że żadnej rewolucji w tym systemie nie ma.
Sam system składa się podobno z kilku ebooków w których (nie ma co ukrywać) rzetelnie przedstawione zostały metody zarabiania z wykorzystaniem AdSense.

Ogólnie mówiąc:
chodzi o stworzenie strony bloga albo serwisu na którym umieścimy reklamy z Google AdSense.
Tak powstały nasz własny produkt musimy teraz sprzedać czyli rozreklamować go wszelkimi możliwymi sposobami. Wypowiedzi na forach, komentarze na blogach, boksy reklamowe itd.

W tym nie ma żadnego oszustwa bo każdy kto chociaż raz próbował zarabiać w internecie wie że właśnie tak to się robi.

Ostatecznie zdefiniowałbym ten produkt jako bogaty zbiór rad, wskazówek i być może tricków które stwarzają nam możliwość zarabiania ale na pewno za nas nie zarobią.
Pamiętaj jak się nie narobisz to nie zarobisz !

Każdy powinien zdecydować sam czy za wiedzę którą przy minimalnym wysiłku można znaleźć w internecie jest gotów zapłacić konkretną kwotę (o jej zmienności pisałem w poprzednim artykule).

Na pewno kupując domowy system zarabiania można zaoszczędzić wiele czasu na testowaniu różnych rozwiązań i wyszukiwaniu sposobów reklamowania i zarabiania, ale czy warto ?
każdy musi sam sobie na to pytanie odpowiedzieć !

Są osoby które ten system zakupiły i owszem zaczęły z nim zarabiać: (kilka cytatów komentarzy)

Tomasz Kuc
Listopad 23rd, 2010 @ 2:41 am

Ja kupiłem go 4 dni temu i na razie zarobiłem 250zł – raczej nie tyle ile obiecują ale się rozkręcam więc przypuszczam że obiecywane zarobki są możliwe.

Akurat ten komentarz t idealne wykorzystanie mojego bloga do rozreklamowania czyjegoś projektu – domyślam się że zgodnie z wytycznymi ów domowego systemu zarabiania

Berwax
Listopad 27th, 2010 @ 10:27 am

ja kupiłem 3 dni temu i zarobiłem 1 zł a staram się więcej niż tam opisano

a to już bardziej rzetelna wypowiedź

michał
Styczeń 6th, 2011 @ 6:41 pm

witam
powiem wam ze 2 dni temu kupiłem system i zarobiłem..uwaga…5 zł! ;)
jak ktos pisze ze zarobił 250 zł to podchodze sceptycznie dosyc

Ale jest znacznie większa liczba osób rozczarowana tym domowym systemem zarabiania i mająca poczucie bycia naciągniętym.

zlazly
Listopad 25th, 2010 @ 10:06 pm

ludzie dałem sie wkopac, choc nie ufam z reguły takim stronom. wiedzialem ze bedzie tak znowu i nie wiem co mnie podkusilo… sorki…

to rzetelna wypowiedź

snoopy
Listopad 26th, 2010 @ 1:54 pm

ja to kupilem i to jest lipa,
ciekawe czy zwroci mi kase.
bo nawet 1grosza nie zarobilem od tygodnia

dd
Grudzień 17th, 2010 @ 11:41 am

naciąganie!!! od 27 – 97zł
pozdro

krótko i na temat

A tu perełka ! -> podziwiam posiadanej dociekliwości:

Ala ma kota
Grudzień 26th, 2010 @ 1:59 am

OTO CO TO:

Oczywiście, że jest to jeden wielki przekręt.

Wystarczy poczytać REGULAMIN, oto kilka ciekawostek:

1. GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY
a co na to regulamin ?
\”Użytkownik oświadcza że rozumie że od momentu kiedy my wyślemy zwrot pieniędzy z naszego panelu transakcyjnego [u][b]nie mamy żadnej kontroli nad tym jak szybko i czy w ogóle zostaną one zwrócone[/b][/u] Użytkownikowi\”

2.JAK JUŻ COŚ NAM SIĘ NIE SPODOBA TO DO SĄDU.
Wszelkie oskarżenia i spory dotyczące DomowySystemZarabiania.pl mogą być skierowane na drogę postępowania sądowego. Użytkownik rozumie i akceptuje poprzez Używanie jakichkolwiek serwisów oferowanych przez DomowySystemZarabiania.pl , że jeżeli Użytkownik zdecyduje się wkroczyć na drogę postępowania sądowego z DomowySystemZarabiania.pl i jego właścicielami, to [u][b]państwem i miastem w którym odbywać się będą rozprawy, będzie kraj i miasto w której znajduje się nasza firma.[/b][/u]
- KONIA Z RZĘDEM KOMUŚ KTO USTALI GDZIE ZNAJDUJĘ SIĘ FIRMA (osobiście stawiam na CYPR)

3. TO TEŻ JEST NIEZŁE:
Autor i wydawca nie składają żadnych oświadczeń ani gwarancji w odniesieniu do dokładności, zastosowania, lub kompletności produktu i informacji które są sprzedawane i/lub publikowane na stronach DomowySystemZarabiania.pl. [u][b]Informacje zawarte na stronie DomowySystemZarabiania.pl są wyłącznie do celów rozrywkowych.[/b][/u] Dlatego jeśli Użytkownik zamierza stosować pomysły zawarte na DomowySystemZarabiania.pl, to Użytkownik przyjmuje pełną odpowiedzialność za swoje działania.
- TO CO ONI SPRZEDAJĄ ??? PROGRAM ROZRYWKOWY za 97 zł ???

4. I JESZCZE TAKI FRAGMENT REGULAMINU:
Przykłady i szacunki tego ile można zarobić z naszym produktem nie mogą być interpretowane jako obietnica ani gwarancja takich zarobków.
- OCZYWIŚCIE BO PRZECIEŻ TO SYSTEM ROZRYWKOWY.

5. Autorzy i wydawcy niniejszego produktu i strony DomowySystemZarabiania.pl [u][b]nie dają żadnych gwarancji na jakiekolwiek działanie produktu[/b][/u] ani informacji opublikowanych na i/lub przez DomowySystemZarabiania.pl i nie mogą być odpowiedzialni bezpośrednio ani pośrednio za jakiekolwiek straty Użytkownika powstałe przy użyciu informacji i/lub produktu opublikowanych na DomowySystemZarabiania.pl.

6. I NA KONIEC:
Zamknięcie Strony
Aczkolwiek nikt tego nie planuje, to DomowySystemZarabiania.pl [u][b]może zakończyć swoją działalność i istnienie w każdej chwili bez podania przyczyny.[/b][/u] Jeżeli tak się stanie, to wszyscy Użytkownicy którzy zakupili produkty od DomowySystemZarabiania.pl przestaną mieć dostęp do witryn DomowySystemZarabiania.pl .
- ALE JA ZNAM PRZYCZYNĘ, ZBYT GORĄCO WOKÓŁ DUPY,

bo ktoś to w końcu ukróci chociażby na podstawie Kodeksu Karnego
[b]Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat.[/b]

ROZWAGI WIĘC ŻYCZĘ

Osobiście nie neguje tego domowego systemu bo jego podejście jest słuszne i prawdziwe ale sposób jego prezentacji i reklamy jest delikatnie mówiąc nie adekwatny do rzeczywistych możliwości tego systemu zarabiania.

Życzę powodzenia ale przede wszystkim ogromu rozwagi i powściągliwości

* * * * * * * *

Uważam iż system które można potraktować poważnie to google adsense. Ja osobiście osiągam z nim największe sukcesy finansowe. Zapoznaj się z : google adsense opinie dodatkowo google adsense zarobki a na koniec zobacz jak zarabiać na blogu

* * * * * * * *

frazy, które was tu skierowały:

  • domowy system zarabiania opinie?
  • darmowy system zarabiania
  • domowe zarabianie
  • domowy system zarabiania opinie
  • dochodowe zarabianie opinie
Podziel się na:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Blip
  • Dodaj do ulubionych
  • email
  • Gadu-Gadu Live
  • Twitter
54 Komentarzy

54 Responses to “DOMOWY SYSTEM ZARABIANIA – opinie”

  1. ella

    Witam, przeklikałam się przez ten Twój blog (mam nadzieję, że coś zarobiłeś – bo nie rozumiem, czy zarabiasz, jak ja tu się kręcę, czy dopiero, jak kliknę w jakieś linki?) – dzięki za altruistyczne podzielenie się wiedzą. Życzę powodzenia – osobiście chyba się nie skuszę, bo jak piszesz – trzeba pisać sensownie na temat interesujący jak najwięcej osób.
    Pozdro

  2. admin

    Nie wiem czy zarobiłem ;(
    idea zarabiania w internecie polega na tym że zarabiamy jeżeli ktoś się zainteresuje reklamowanymi produktami i kliknie w linki/reklamy które do tych produktów go poprowadzą :)
    podsumowywując zarabiam jak ktoś kliknie w materiały reklamowe zamieszczone na moim blogu :)

  3. Reszel

    A ja mam w du… duszy (edytowane przez admina) czy zarabiassz na tym że tu się kręcę czy nie, mnie interesują takie informacje, czy to oszustwo czy nie. jedno mnie zastanawia, czy mogłby ktoś pujść na policję by oni sprawdzili czy to jest oszustwo czy nie ten cały domowy system.
    pozdrawiam:)

  4. Otas

    Witka,
    z powodu posiadania dużej ilości wolnego czasu (w pracy :D) oraz ciągłego dostępu do netu, tydzień temu zacząłem się interesować zarabianiem w sieci. Trafiłem ta Twoją stronkę i na tyle spodobał mi się poziom opisów i wypowiedzi, że postanowiłem też spróbować :)

    Porejestrowałem się jako polecony na wszystkich serwisach, a teraz w celu zdobycia własnych poleconych tworzę bloga. Dzięki Twoim radą tworzenie jakoś idzie, a stronka powoli pnie się jeśli chodzi o wyszukiwarki ;)

  5. admin

    super !! trzymam kciuki !!
    jak będziesz miał jakieś spostrzeżenia lub pomysły na współpracę to daj znać ! jestem otwarty na propozycje !!;)

  6. jakzarobic

    Sporo pożytecznych rad na Twoim blogu, wielkie dzieki.

  7. admin

    a dziękuję staram się jak mogę :):)

  8. aśka

    Omal się nie skusiłam na kupno tego systemu,ale byłam u przyjaciółki pokazując jej stronkę darmowego systemu zarabiania zauważyłam że na jej komputerze pozostałych kopi na sprsedaż wyświetliło się więcej niż na moim dzień wcześniej i to zasiało we mnie ziarenko zwątpienia zaczełam szukać no i znalazłam wasze opinie dzięki wam utwierdziłam się w swoich podejżeniach to nabijanie ludzi w butelkę.

  9. kenia

    Dziwne że od bardzo dawna na opiniach stronki darmowego systemu zarabiania widnieje kilka pozytywnych opini a jeśli chcesz przeczytać więcej wyświetla się>

    W tym momencie modernizujemy naszą stronę żeby dać Ci jeszcze lepsze informacje i wiadomości!

    Zapraszamy wkrótce!

  10. marcin

    Jak widać w naszym kraju dalej najlepszą metodą zarabiania jest oszustwo. Nie wiem ile osób się skusiło ale myślę że bardzo dużo bo tamta strona jest zredagowana doskonale. Widać obecnie jesteśmy na fali reklam „pusty sms” i możesz wygrać milion :) najgorsze jest to że my po prostu jako naród jesteśmy jeszcze biedni a zawsze łatwiej dobić konającego używają takich sloganów jak „domowy system zarabiania”
    pozdrawiam

  11. MK

    dałam się wrobić w dsz , poświęciłam na to masę czasu i konto zostało zamknięte na skutek jakiś bliżej nie określonych powiązań, uważam, że zarabianie na ludzkiej naiwności się ma bardzo dobrze, może pan zarobi na kolejny basen , a innym braknie na czynsz – bo kupili dsz aby wyjść z długów.

  12. admin

    przykro mi to słyszeć !
    ale nie wolno się zniechęcać ! proszę wziąć głęboki oddech, zastanowić się co poszło nie tak i spróbować kolejny raz tym razem mądrzej !
    Bez pracy nie ma kołaczy ! a w internecie naprawdę da się zarobić ale trzeba trochę popracować !
    jak ktoś chce w miesiąc zarobić milion złoty albo chce kupić cudowne programy które zarobią za niego to niech lepiej LOTKA puści !

  13. Leon

    Witam
    Jestem z tych którzy kupili ten system i oczywiście muszę powiedzieć, że dałem się nabrać.
    Ale po pewnych przeliczeniach dochodzę do wniosku, że można na tym zarobić(oczywiście nie taką kasę jak obiecywał autor), ale można.
    Za informację nie pobieram żadnych opłat ! ! !
    Zapraszam do korespondencji na e-mail :
    esox1@vp.pl

  14. zzz

    Ludzie nie kupujcie tego ja się naciąłem na to i teraz kasy nie chcą oddać tylko się bawią ze mną w jakieś dosyłanie zrzutów, powiem szczerze to zgłaszam to na Policję tylko trzeba więcej takich zgłoszeń to może wreszcie gro ludzi oszukanych odzyska pieniądze.

  15. besomeone

    Ello..

    ja kupiłem ten zestaw domowego zarabiania za 47zł. Jest to niby książka w formie pdf. Co w niej jest? Opis jak się zarejestrować na adsense, jak założyć bloga, jak zacząc na tym zarabiać (komentowanie innych blogów – sratatata, forum – prędzej) i reklama kolejnych 3 książek – jak zarabiać nie pracując ani minuty, system wielostrumienicowy i coś jeszcze.. Ogólnie cały poradnik jest tak zrobiony że to wszystko JEST W GOOGLE do znalezienia a co więcej ZA DARMO I 100x Lepsze i konkretniejsze informacje niż w tym pdfie. 47 zł w błoto a teraz jeszcze strona chyba padła bo nie idzie jej otworzyć tj domowysystemzarabiania.pl

    Chętnie się dowiem czy komuś już zwrócono pieniądze skoro daje gwarancję!!
    A ty gościu malinowy co niby w 4 dni masz 250zł – to ci się chyba w d**** poprzewracało że tyle uzbierałeś.. jak juz to pewnie jest 2,5zł:) o ile nie jesteś autorem tego gów*ianego pdfa

  16. kenia

    Witajcie…,całkiem niedawno napisałam do pana który tak pięknie opisuje dsz – jeśli darmowy system zarabiania przynosi takie dochody w miesiąc dlaczego więc nie poczeka na to by ktoś najpierw zarobił by móc mu zapłacić w końcu jeśli ktoś zarobi tak pokazną kwotę jak przedstawił, to może czuć się pewnie że mu zapłaci bo jedna 100ka lub nawet kilka to kropla w morzu ,niestety nikt mi nie odpisał a wnioski wyciągnijcie sami…

  17. Adam

    No ja też zakupiłem ten DSZ plus te dodatki jakie tam były i co z tego że zrobiłem tam wszystko tak jak pisze w tych ebookach jak nie mam żadnych zarobków z tego. A jak napisałem prośbę o zwrot środków finansowych to nawet nie dostałem odpowiedzi i to chyba jest najbardziej wkurzające. Ale cóż człowiek naiwny jest więc trudno szkoda było tylko mego czasu spędzonego przez ponad miesiąc przy kompie.

  18. zocha

    witam wszystki, i o maly wlos ja tez bym dala sie naprac ale zanim dokonalam przelewu to zaczelam czytac komentarze na forach, i nie zaluje, ale ode mnie chieli 184 bo to ta ksiazka plus jeszcze jedna i jeszcze jedna, choc mialo byc za wszystko 50% taniej i jak zresetowalam strone to z 27 egzemplarzy pozostalo tylko 3, wiec wnioski wyciagnijcie sami, dzieki za ostrzezenia i rozwagi zycze, pozdrawiam

  19. strong

    Super system :-) jaaasne….

  20. doświadczony

    KU PRZESTRODZE!
    Wszystkich chętnych łatwego i szybkiego zarobku, przestrzegam aby nie dali się ponieść emocjom! Cała strona ‚domowysystemzarabania.pl’ to wielka ściema. Najbardziej podobały mi się zdjęcia M2 i Fiata 500, a potem willi z basenem i nowego BMW serii 6 ściągnięte z internetu. Otóż jeżeli ktokolwiek chodził kilka klas do szkoły i umie jako tako czytać i liczyć, to wie, że koszt takiego domu, to w przeciętnym miejscu ok. 2 mln PLN (lub więcej). Nowe BMW serii 6, to minimum 400 tys. PLN, czyli bez wyjazdów do Californii (byłem tam zimą i było około 15-17 stopni C, a nie tak jak na zdjęciu) mamy już 2,5 miliona złotych. I to wszystko zakupił ten Pan Niewiadomokto z zarobionych łącznie 307.270,00zł!!! Genialne!!! No i co na to banki i znajomi, od których wcześniej pożyczył pieniądze…? Zwykły tzw. łańcuszek św. Antoniego dla naiwnych. Proste techniki psychotechniczne, typu sprzedawałem za 2000 zł, a teraz wyjątkowo i w bardzo ograniczonej ilości sprzedaję za 97 zł. Jak teraz nie kupisz, to zaraz nie będzie itd. itp.

  21. ALekix

    nie wiem co o tym sądzić

  22. admin

    poczytaj kilka komentarzy a wszystko będzie jasne albo co najmniej jaśniejsze :)

  23. kasia

    No,i wielki szacunek dla ciebie ze dajesz innym bardzo wiarygodne informacje -pozdrawiam

  24. admin

    sam na początku swojej drogi do zarabiania byłem zakłopotany co jest prawdą a co naciąganiem ! mając pewne już doświadczenie po prostu się nim dziele aby początkujący miał szanse na dokonanie właściwej oceny rozmaitych metod zarabiania !

  25. Beata

    Też się dałam wciąnąć i zapłaciłam za ten system,a potem doszłam do tego że za darmo można było samemu rozkręcić bloga.Szkoda było kasy nic nie zarabiam bo ludzie ogólnie nie lubią klikać w reklamy ale polubiłam pisanie i chyba mnie mój blog wciągnął…http://wiecznedzieci.blogspot.com/

  26. polskapiekna

    Co do domowego systemu zarabiania chciałbym się wypowiedzieć. Czy da się zarobić dzięki tym materiałom tego nie neguję może i ktoś zarobił? Mi się udało jedynie 0,24euro. Ja miałem z nim takie doświadczenia: kupiłem, zastosowałem, nawet miałem trochę wejść na stronę. Chciałem skorzystać z gwarantowanego zwrotu pieniędzy jeśli nie będę zadowolony z materiałów. Zgłosiłem się wciągu 30 dni czyli zgodnie z regulaminem. Zostałem poproszony o przesłanie paru informacji oraz screenu z adsense. Kontakt dość dobry bo co 2-gi dzień dostawałem odpowiedź od pani z „pomocy”. Mimo, iż wszystko przesłałem to zwrotu pieniędzy się nie doczekam bo mimo, iż w ciągu 7 dni miałem wejść 64 to w dwa dni nie miałem żadnego a te 64 rozłożyło się na pozostałe 5 dni. W regulaminie napisane, że musi być wejście przynajmniej jedno każdego dnia przez ostatnie 7 dni. Wiec ponad 100zl poszło się „kochać”.

  27. Analisse

    Też próbowałam z różnymi możliwościami zarobku, w sumie poza internetowymi odpowiednikami jednorękiego bandyty, który jak wiadomo jest po prostu loterią, nie zarobiłam nic wartego uwagi. Ostatnio znalazłam coś nowego, stronę bazującą na ciekawym pomyśle: dobryzarobek.pl
    Dopiero weszłam, więc nie wiem jak jest z jego wiarygodnością, popytałam kilku użytkowników, ponoć się sprawdza, jeżeli nie, szukamy dalej:) Pozdrawiam.

  28. admin
  29. antek

    słuchaj Beata, myślę, że tu wszyscy się powinni nawzajem wspierać(to nie tylko do ciebie), więc każdy, kto udostępni coś, to fajnie by było, nawet te symboliczne 2 kliki nabić…
    w końcu ponoć jak „wrzucisz coś do morza uprzejmości to się to podwoi i wróci”
    taką postawę wszyscy tu powinni mieć (przynajmniej ja taką mam i się tego trzymam)

  30. admin

    postawa marzenie !
    ja bym to może nazwał pewnego rodzaju etyką ebiznesu ! wiemy na czym się w necie zarabia i sami na tym chcemy zarobić ! też twierdze że kilka klików u kogoś przyniosą co najmniej tyle samo klików u mnie !
    nie zachęcam nie namawiam ale do przemyśleń skłaniam :)

  31. Bożenna

    Ja też byłam głupia, materiał-instrukcja jest doskonale zrobiona, zaczęłam pisać bloga http://www.bateltoiowo.blogspot.com i to wszystko co udało mi się zarobić. Muszę dodać też ogromną pracę jaką w musiałam włożyć. Kiedy już zobaczyłam że jakieś małe pieniądze mam na kącie, to dostałam wiadomość od Google Adsense ze jestem niewiarygodna i zabrano mi konto.Czas wszystkich formalności trwa ok miesiąca ,więc jak ktoś pisze ze jutro zarobił to jest KŁAMSTWO.Napisałam do Właściciela ale niestety nie odpisał.Przypomina się powiedzenie”Dlaczegś biedny-boś głupi, dlaczegoś głupi-boś biedny.Pozdrawiam

  32. Kuba

    ŚCIEMA! Facet nie zwraca pieniędzy po 30 dniach, porażka ogólnie jeśli chodzi o ten sposób. Aplikacja google jest dostępna dla każdego bez kupowania tego czegoś.

    Ja zarabiam tutaj, zarobiłem już 120zł:) (…) układa puzzle (…)

  33. Mateusz
  34. karo

    Ja niestety dałam się ponieść emocjom.
    Teraz żałuje, trzeba było więcej poszperać w internecie.
    Mam nadzieję, że za jakiś czas (chociaż patrząc na tempo przyrostu pieniążka to to trochę potrwa) zwróci mi się to co zapłaciłam z DSZ.
    A faktem jest, że wszystko można wyczytać w internecie za darmo.
    O naiwności moja !
    Czy ktoś dostał zwrot kasy ?

  35. mIKY

    hMMM
    jA NIE WIEM ALE TO MI PRZYPOMINA Amway lub coś w tym stylu. Ehehehe powiem tak jak si e takie systemy przerobi na jaki s swój system czyli pośrednią tego co tutaj jest to można jakie s pieniądze zarobić ale na pewno nie takie jak było opisywane. Dowód numer jeden. Jak by to było rzetelne to by auto założył otwartego bloga.
    Lub podał namiary do siebie. Jak uczy praktyka to każda firma ma tajemnice w jaki sposób efektywnie zarabia. Chyba nikt nie ujawnia takiego czegoś chyba ze jest miliarderem. To wydaje książkę. Na której zarobi krocie……!!

  36. Roka

    Popieram to, że informujesz ludzi na temat różnych dziwnych systemów, dzięki którym portfele bardziej naiwnych stają się lżejsze. Jeżeli nawet trafiłaby się tylko jedna osoba, która nie straci dzięki temu swoich pieniędzy to już warto. sam też będę pisał na swoim blogu o takich przekrętach. Mam nadzieję, że komuś pomogę. Możemy nawet połączyć siły w tym temacie. Jeżeli będziesz zainteresowany to mojego maila masz.

  37. Peter

    Zwykla sciema,ale wszystko zrobione z glowa,az strach pomyslec ile osob dziennie sie na to lapie

  38. JA Zarabiam

    Też kupiłem i się tylko nauczyłem pisać bloga i zarabiać w mlm , małe ale pieniądze. A nic nie potrafilem. Pozdrawiam wszystkich.

  39. kathy

    Witam!
    Ja rowniez uwazam ze to DSZ,to jedna wielka bujda.Czytajac ta reklame wszystko wydaje sie zbyt proste i zbyt pieknie napisane, zeby bylo prawdziwe…osobiscie uwazam iz kazdy z nas wie ze nie ma nic za darmo…a cala reklama jest tak przedstawiona gdy ja czytasz ze masz ochote wyciagnac karte i zaplacic za sytem ktory oferuje nam…mysle ze gdyby tak bylo to dzisiaj wszyscy by siedzieli w domach i nie tylko:)jak nasz Pan ktory nam to pieknie zobrazowal na obrazkach:)Ja rowniez szukam jakiegos dodatkowego dochodu,ale nie jestem na tyle glupia zeby wydawac pieniadze w tak niewiarygodne zrodlo…
    ,,Człowiek jest biedny nie dlatego, że nie ma pieniędzy, ale dlatego, że nie pracuje,,

  40. Manika

    wiedzialam ze to musi byc niezla sciema,ale kusilo mnie niesamowicie i dalam sie nabrac.ten facet zarabia na nas bo kazdy jak mu przesle kaske to on zgarnia ladna pule.Ja zarobilam 30 zl i tyle,juz wiecej zarabiam na portolu za 10 droszy ,bo tam tanio kupuje lub sie tylko dobrze bawie i zarabiam od 100 do 300/400 zl miesiecznie a to dzieki czemu..juz pisze..od wszystkich osob ktore wejda na moj link ,ktore sie zarejestruja i chociaz raz kupia tz. bidy by cos tanio kupic lub sie pobawic serwis wyplaca mi prowizje i kwote od waszych wydanych bidow. (…)

  41. Monika

    Caly ten domowy system zarabiania to badziew jakos stosuje i stosowalam rozne metody to i tak daje to grosze polecam stworzyc bloga ktory spodoba sie spoleczenstwie i bedzie zawieral glupoty bo takie rzeczy to kazdy oglada. :)

  42. Beata

    No to ja już się nazarabiałam z tym całym systemem.Jak tylko zwiększył się ruch na moim blogu to konto AdSense zostało zamknięte a zarobki zniknęły. Po kontakcie z wydawcą dowiedziałam się że wszystko jest zgodnie z regulaminem.Skłonna jestem uznać wpisy tych którzy zarobili jako nabierające naiwnych

  43. Adamo42

    Nic dodać nic ująć :)Domowy system zarabiania w dalszym ciągu istnieje a mamy 2 luty 2012 i jest reklamowany już na wielu portalach,kosztuje prawie 200 zł i jest go tylko 27 egzemplarzy z dwustu:) A po przeczytaniu reklamy gdy chcesz się wycofać na siłę wciskają Ci zniżkę 30zł:)To od jak dawna sprzedawane jest te 200 egzemplarzy albo która to już edycja, i co jaki czas cena skacze do góry,czy z każdą edycją ?Serdecznie pozdrawiam życząc milusiej zabawy podczas zarabiania pieniędzy w internecie bez nakładu finansów i wysiłku:)

  44. joanna

    bzdura totalna, nic z tego sposobu nie jest prawdziwe, facet ktory opisuje jak wiele zarabia.robi problem ze zwrotem.Moja satysfakcja z zystemu jest zerowa.To jest cena za otwarcie bloga;Facet upadl na glowe,Pisalam prokrotnie ale w odpowiedzi otrzymuje jak nagrany fragment tekstu SYSTEM DZIALA.oczywiscie ze blog dziala tylko ze nie ma zarobkow nawet tan chleb po przecenie.NIE DAJ SIE ZWARIOWAC facet ma zysk ale dla siebie.dzieki niemu juz nigdy nie kupie niczego przez internet.

  45. Paweł

    Mi też wygląda to na oszustwo choć sytuacja czasami zmusza ludzi do szukania takich systemów, bo jest to dla nich ostatnia deska ratunku. Nie nazywajcie siebie naiwniakami, bo czasem bywa, że tonący brzytwy się chwyta. Szukajcie za to i kombinujecie we własnych głowach, bo jest kilka możliwości zarobienia niezłych pieniędzy w internecie. Sam znalazłem jedną taką możliwość na której można zarobić sporo ponad średnią krajową. Myślcie, kombinujcie, ale nie dajcie się oszukać. Tamten Daniel czy jak mu tam może mieć willę, nowy samochód, ale prędzej zarobił to na tym, że kogoś oszukał niż na cudownym systemie. Życzę wszystkim powodzenia.

  46. jacek

    Jezu dziękuję że sie tu znalazłem bo właśnie klikałem w kupno tego zestawu i w trakcie wywaliło mnie z internetu , i postanowiłem poczytać w internecie . UFFFFFFFFF aż mi sie gorąco zrobiło że dałbym sie wciągnąć .
    Nie powiem bo też działam w mlm i zarabiam ale kilka stów miesięcznie a nie dziesiątki tysięcy złotych. Także jak coś to polecam sprawdzone mlm.
    pozdrawiam i dziękuje za ostrzeżenie

  47. Valdibor

    Zakupiłem ten system miesiąc temu, powiem szczerze, dałem się zwieść. Od połowy maja, starając się więcej niż 1 godzinę dziennie
    zarobiłem 2,69 euro. Oczywiście nie chcę nikogo
    zniechęcać, ale żeby zarabiać na Adsense
    odwiedzający muszą klikac w reklamy. W moim
    przypadku na prawie 1600 odwiedzin, kliknieto w reklamy 6 razy. Pozdrowienia dla milionera w kąpielówkach.

  48. alan

    ten domowy system to chyba nie dziele. kupilem i klapa

  49. admin

    a było najpierw poczytać a nie kupić a potem szukać opinii ! oj ludziska ludziska ! najgorsze jest to że ktoś już ponad 2 albo i 3 lata żyje z tego guwnian—- (bylejakiego) pseudo sysytemu.

  50. Pit

    Witam
    Ja się dałem nabrać i straciłem 297 zł :(:(
    jak to teraz odzyskać ?

  51. mala

    Jedna wielka sciema ten dsz, prawie bym go kupila, napisalam do tego pana, ktory sprzedaje system, chcialam dowiedziec sie paru informacji na temat form platnosci itd. Du..a blada… oszusci..nie odpisali nic, na stronce chcialam sprawdzic ilosc dalszych komentarzy..wysfietla sie — strona w modernizacji…nie dajcie sie nabrac!!!

  52. Raja

    Też niewiele brakowało a i ja bym się skusiła na to dziadostwo, tyle że u mnie kosztuje 197zł i było dostępnych 28 kopii. Jak dobrze, że tutaj trafiłam. Próbowałam zarabiać w internecie w różny sposób, na ogół były to śmieszne grosze za oglądanie reklam albo wypełnianie ankiet. Moje poświęcenie i tak poszło na marne, bo żadnych z tych złotówek nigdy na oczy nie zobaczyłam…
    Po tym wszystkim zniechęciłam się do każdego „systemu” zarabiania w sieci polegającego na klikaniu w bannery reklamowe czy to przeze mnie czy przez osoby trzecie wchodzące na mojego bloga. Skończyła się moja naiwność, że ludzie będą nabijać mi w portfel kasiorkę heh..
    Pozdrawiam wszystkich ciepło :)

  53. Dimitri

    Radze się wziasc za normalna prace jak chcecie zarobic pieniadze a nie szukac takich gównianych systemów jak te gówno !!!!.A jedyne co to macie przyklad jak zrobic poradnik i sprzedawac takim debila jak my co sie na to nabieraja bo ten kto zrobił ten poradnik idealnie umie wpajac ludzia w łeb i nakłania do kupienia tego zjebanego poradnika pozdrawiam wszystkich co sie na to nabrali !!!!!!!!!!!!

  54. Bosa

    Dimitrii,masz racje.Cwaniak nabil sobie kieszen na naiwnosci takich prostakow jak my!!!ja tez pozdrawiam tych co sie dali nabrac!!!!

Pisząc komentarz pamiętaj aby potwierdzić że nie jesteś spamerem ! Następnie czekaj na moderację komentarza przez admina !